Cannot Put in Talent Points Topic is solved

Bugs from beta versions only.
aquadragon97
Novice Member
Novice Member
Posts: 25
Joined: Mon Dec 21, 2015 7:16 am

Cannot Put in Talent Points

Postby aquadragon97 » Tue Aug 16, 2016 8:41 pm

I notice that someone named Bjarn had this issue a bit ago, and I'm having it as well. I log on a character, go to put in points into talents, however clicking the green arrows does absolutely nothing. It does say I have points available, but the points will not be spent.

User avatar
Neus
Site Admin
Site Admin
Posts: 4603
Joined: Tue Nov 11, 2014 12:53 pm

Re: Cannot Put in Talent Points

Postby Neus » Wed Aug 17, 2016 6:41 am

I added some debug messages to clicking the arrow click. If you could test again and see what it says (or doesn't say), that'd be helpful.

aquadragon97
Novice Member
Novice Member
Posts: 25
Joined: Mon Dec 21, 2015 7:16 am

Re: Cannot Put in Talent Points

Postby aquadragon97 » Thu Aug 18, 2016 12:24 am

Neus wrote:I added some debug messages to clicking the arrow click. If you could test again and see what it says (or doesn't say), that'd be helpful.

Just popped on and tried it with several different talents, nothing came up in the debug window.

User avatar
Neus
Site Admin
Site Admin
Posts: 4603
Joined: Tue Nov 11, 2014 12:53 pm

Re: Cannot Put in Talent Points

Postby Neus » Thu Aug 18, 2016 6:36 am

It would just show up in the regular chat box.

aquadragon97
Novice Member
Novice Member
Posts: 25
Joined: Mon Dec 21, 2015 7:16 am

Re: Cannot Put in Talent Points

Postby aquadragon97 » Thu Aug 18, 2016 10:07 pm

Nothing shows up in chat whatsoever. Tried multiple different points in time today.

User avatar
Neus
Site Admin
Site Admin
Posts: 4603
Joined: Tue Nov 11, 2014 12:53 pm

Re: Cannot Put in Talent Points  Topic is solved

Postby Neus » Fri Aug 19, 2016 5:08 pm

This has been corrected.


Return to “Beta Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest