Emote problems Topic is solved

When you run into a bug, you can post it here. Yes. -When-.
Please make sure you read the sticky!
User avatar
Snake
Posted to Death
Posted to Death
Posts: 2584
Joined: Mon Sep 21, 2015 10:14 pm
Location: Motherbase - Main Office

Emote problems

Post by Snake » Mon Jun 19, 2017 2:26 pm

When you type 'Emote' in the chat bar and press enter, the window prompt won't appear, and instead, this will go through:

Image
"Show me what you've got, Snake!"
Image
Image ~ Dev, 08/16/2016.

Soapy
Posted to Death
Posted to Death
Posts: 1141
Joined: Wed Nov 12, 2014 6:38 pm

Re: Emote problems

Post by Soapy » Mon Jun 19, 2017 3:51 pm

Very big problem with macros. Also happens with say.

wemote/lemote/shout/whisper work fine.

User avatar
Nanovelich
Frequent Poster
Frequent Poster
Posts: 185
Joined: Mon Jun 20, 2016 6:58 am

Re: Emote problems

Post by Nanovelich » Mon Jun 19, 2017 6:11 pm

More than likely caused by this: viewtopic.php?f=8&t=4790

Sounds like big window change got goofed.
Image

User avatar
Neus
Site Admin
Site Admin
Posts: 5584
Joined: Tue Nov 11, 2014 12:53 pm

Re: Emote problems

Post by Neus » Thu Jun 29, 2017 2:31 am

Got me, the code for all of the communication verbs are identical. I don't know why only emote and only say are having this issue, but I'm looking into it.

User avatar
Neus
Site Admin
Site Admin
Posts: 5584
Joined: Tue Nov 11, 2014 12:53 pm

Re: Emote problems

Post by Neus » Thu Jun 29, 2017 3:43 am

I found a workaround for this weird issue.

Post Reply